niloya94 Nifty testi yaptırdım sonuç çıktı şuan sadece cinsiyeti kuzenim biliyor.Pazara cinsiyet partim var o kadar nasıl sabredicem bilmiyorum :)
Hzzz niloya94 sağlıkla kucaginiza alın inşallah iyi ki yapmisim dediğim etkinliklerden bir tanesi gerçekten unutulmuyor heyecanı çoşkusu bir baska
Ysrr-skrr niloya94 aynı durumdayız ablam saklıyor doktorun yazdığı kağıdı. Deliriyorum bu saat oldu son ultrason görüntüsü elimde internetten bakıyorum bizde Pazar günü ogrenicez
Deletedmom_112 niloya94 nifty testinde cinsiyeti size mi söylediler doktora mı gidip öğrendiniz acaba ?
niloya94 Ysrr-skrr Ysrr-skrr bende hala bi yerlerden cinsiyet yakalayalir miyim internetten ultrason fotoları bakıyorum :)) 14 haftalık suan
Ysrr-skrr Deletedmom_112 doktorum önce normal muayene etti cinsiyet tahminim var dedi. Kağıda yazdı. Sonra nifty testine diye yönlendirdi doktorum
niloya94 Deletedmom_112 biz cinsiyet tahmini istemiyoruz dedik muayenede nifty yaptırmak istiyorduk laboratuvar doktoru aramış doktorda kuzenimi arayıp söyledi bu şekilde 😊