Srny77 30 lu haftaların ortalarında olup daha bebeği 2.5 kiloya ulaşmayan var mı veya 2.5 ve üstü olanlar nasıl besleniyorsunuz, 3 kilolara ne zaman geliniyor ?
Tenzil Srny77 32 haftada 2200gr dı oğlum şuan 35+4 teyim kilosunu bilmiyorum ama kızım 35 haftalık doğmuştu 2800gr dı
Mavigozunannesi 34+32 2100 gr bebeğe göre değişir ben sağlıklı şeyler yedigim halde bu bebeğim böyle 2.oglum 4 kilo doğdu mesela ilki 3100 gr
Mystery_ak Benim bildiğim daha doğrusu doktorun söylediği haftasına göre kilosu çok olan bebek şeker belirtisinin sebebi diyordu. Yorum yapanları gördüm de bi standart tablo var onlara göre bebeklerin kilosu fazla acaba şekeri olan var mı doktoru bisey diyen var mı kilo konusunda benimde kafam çok karışıyor
bdenerigokce Mystery_ak bebeğim kilolu ama şekerim yok 🤷♀️ sağlıklı besleniyorum diyetisyenle gidiyorum şeker gibi bi durum söz konusu değil🤲
Bsrblr bdenerigokce bende preeklamsı var tansıyona bağlı o yüzden et hamur ve tuz yasak ama dıgerlerını az da olsa yıyorum hep bı bır hafta on gün küçük gıdıyor ınsallah vaktınde doğar da o zaman buyur gıder daha 28 yenı gıdıyoruz çok mınıgız dua edın teyzeleri