Hayal-21 Merhaba kızlar bugün 21 haftaligiz ama hareket çok net hissedemiyorum çok nadir hafif oluyor bazen normalmi ? Endişeleniyorum acikcasi… Siz kaçıncı haftada net hissettiniz
naneliseker_ Hayal-21 normal canım 22 23 24 derken sert hisstemelerij başlayacak a.a düzensiz olur. Bende öyleydi hala bazen hafif ilerliyor. 25 haftaligim
e_blue_sky_a Hayal-21 19zun ortasından beri hissediyorum 20+4 üm bende. Ama bende de öyle çok belirgin hareket yok hatta bazen sadece sabah oluyor Bi daha olmayabiliyor. Normaldir 23ten sonra iyice başlar. Çünkü çok güçlü kuvvetli değiller henüz 300 400 gr bebekten ancak bu kadar olur
e_blue_sky_a Bebisbg34 ben de böyle diyordum 19+4 müydü 5miydi öyle bsy; birden o gün başladı. Aslında bebek hareket ediyor da, güçsüz olduğu için hissedilmiyor. Hergün gram olarak biraz daha arttığı için gün geliyor birden hissediliyor
e_blue_sky_a Bebisbg34 20+4 üm ben. Benim 16dan sonra hamile olduğum anlaşılır oldu. Aşırı Bi göbek olmasa da 5aylika uygun Bi göbeğim var
e_blue_sky_a Bebisbg34 20den sonra çıkar senin karnın bebekte 23bulabilir hareketler bazı kişilerde öyle oluyor
e_blue_sky_a Bebisbg34 ultrasonda hareket etmiyor mu bebek ya da haftasına göre kaç gr iyi mi gelişimi bunlar önemli
Bebisbg34 e_blue_sky_a ediyor ultrasonda gecen ay gittim bu hafta bidahkı kontrol o yüzdwn tedirginim
e_blue_sky_a Bebisbg34 herkeste var o tedirginlik sonuçta gebelik bir süreç doğumu yapıp sağ salim kucağa alana kadar bu süreç yaşanacak
Bebisbg34 e_blue_sky_a evet malesef 😒 kımısı 20 de hissedersın dıyo oluyo öyle seyler göbek nezaman buyuyor bılgın varmı
e_blue_sky_a Bebisbg34 kişiden kişiye değişiyor 28zine gelmiş hala göbeği iyice çıkmamış kişiler var iç karın genişliği ile de alakalı