Meral1212 Hafta da kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim ultrasyonda iyi görünüyor kalp atışı iyiydi, ama doktor yinede düşük tehliken var dupaston hap ve progestan iğne yazdı benim gibi olan var mi
LavinsMom Meral1212 ben de kullandim hapi ve igneni .sonrasindada gera fitil. Ama bende progestan az cikmisti testlerde ondan lekelenme falan yoktu . Dusuk tehlikesi icin verdi sonra testte progestanim normal cikti duzene girdi hersey kullanmayida biraktirdi.
11-02- Meral1212 benimde olmuştu 14. Haftada dediğin ilaçlar işe yarıyor tabi seninde dikkat etmen gerek ayağa kalkamamaya çalış ayaklarını uzanırken yukarı kaldır ve ilaçlarını düzenli kullan işe yarar
Meral1212 LavinsMom benim ki sabah kahverengi lekelenme öğlen çok az kan geldi, kanı görünce telaşlandim
LavinsMom Meral1212 gecer insallah baslayin o igne cok guclu . Ben haftada bir defa 5 hafta kullandim.
LavinsMom Meral1212 o ilac biraz uykulu yapiyordu beni evde hep uyukluyordum birde bulanti yapiyor bazen. İnsallah ilacla gecer igneye gerek kalmaz ama yine de ignenin bi zarari yok cok iyi bisey yazmis. Ben bakiyorum da cogunda fitil kullandiriyorlar yalniz ama ignesi cok daha iyi. Fitil bana hic yaramadi. Kasinma falan verdi vajinamda kabarciklar meydana geldi ve durdurduk. İgne vurdursaniz cok dikkat et yerini uzun uzun masaj yap yayilsin iyice. Yoksa oturamiyor insan sonra. Yagli igne agir cekiliyor sicak suda bekletip ogle vuruluyor
Meral1212 LavinsMom aynen progestan hep hap hem fitil olarak kullanılıyor bana dedi hapı başı döndürüyor, 10. Hafta da yine kahverengi lekelenme oldu hapını kullandım , kullandıktan sonra 2 3 saat basım dönüyordu
LavinsMom Meral1212 ilkde degil sonradan vurdukca yeri aciyor. Cokca masaj yap yerini. Vurunca acimiyor yerini iyice masaj yapmayinca sanki iceride yayilmiyor iyice. Hap cok kotu yapiyor evet . Ben test verdim progestan haftama gore sinirda cikti. Doktorda dusuk tehlikesini onlemek icin once hapla basladi sonra igneye gectim igne ile artdi hemen . Ama sonra her ihtimale en son fitilini de kullandim o da bana yaramadi hic. Siz test vermediniz mi hic progestandan? Acaba sizin ulkede yok mu o testler bilemiyorum ki
Meral1212 LavinsMom yok test vermedim yerine göre test yapıyorlar acaba bebek hareketsiz olunca mi test veriliyor, benim bebeğim iyiydi (hangi ülkede yaşıyorsun)
LavinsMom Meral1212 yok bebekle ilgili bir sorun yoktu ama bizim ulkede ilk 3 ayi verilen testlerin icinde progestan da var. Azerbaycanda yasiyorum canim