İlk doğumumda öğleden sonra nişan gelmişti.. misafir ağırladığım için çok yorulmuştum, gelmesinde etkisi varmı bilmiyorum.. akşam 5 te bi kere bel ağrısı vurmuştu ama çok hafif yani asla doğuracağımı sanmıyordum , 8 de ayaktayken alttan bikere şiddetli bi zonklama vurdu.. sonra nadiren ara ara hafif bel ağrım oldu.. belime bişey batıyor gibi bi ağrıdan bahsediyorum.. gece 1 de yatağa yattım, yattığım anda belden aşırı derece de bir ağrı girdi ama bel ağrısından ziyade sanki birsürüü bıçak batırıyorlar sürekli gibi, ağlattıı saniyesinde öyle diyim😁 bana karın veya kasık ağrısı hiç olmadı bazılarına sancı o şekil vuruyomuş.. 15 dkkada geldi önce .. sonra 12 dkkada bir 10 dkkada bir 7 dk 6 dk da bir gibi düzenli şekilde şiddetli bel ağrısı sancısı yaşadım.. bu ağrılar 30 40 sn kadar sürüp bir anda geçiyor ta ki dakikan gelene kadar.. ben sancılarımı hep elimde saat ile yaşadım.. geleceği zaman ayağa kalkıp sancımı çektim yani okadar dakik diyebilirim.. ☺️ bu arada benim suyum hiç gelmedi doktor son bir saat kala suyumu patlattı..
umarım faydası olmuştur🤭