Seylan Gamzecanpolat bunun cinsiyetle bi ilgisi varmı acaba buradakilerin saçma hurafesimi yoksa erkekler öyle oluyormuş bilmem ne 😀
Gamzecanpolat Seylan onu doktoruma sordum ben dün cinsiyet için birşey diyemeyiz 12. Haftadan sonra cinsel organları oluşuyor dedi yani hareketli olursa kız ya da erkek diyemeyiz dedi henüz çok küçük dedi ama bizimki içerde oynuyordu resmen 😂
Umyhy Seylan yok yaa hic oyle olmuyor. Son haftalara dogru tembellesti kizim. Hatta dogmuyor o nedenle doktor gun verdi haftaya carsamba zorla dogurtacak.
Seylan Umyhy benim kızımda hep öyleydi 41 haftalık oldum sancı açılma olmadı sezeryan oldum mecbur 🤦🏻♀️
esraa1717 Seylan Benim de 10.hafta hareket etti ama göremedik pek yüzüstü dönmüş doktor bekledi dürttü ama bende şaşırdım yüzü koyun 😂
Gamzecanpolat Seylan değişebilir dedi 16 da kesin net bir şekilde belli olur dedi 12 yi bende bekliyorum yoksa 😂 o zaman da söylicek te
Seylan Gamzecanpolat benim kızımda 12 haftalık söyledi şimdi yine dedi 12 haftalık gel cinsiyeti söyliyim dedi sanki şimdiden biliyordu gülüyordu doktor 😀
Gamzecanpolat Seylan 😂 anlamıştır şu beslenme kordonu var ya yukarda olursa kız mı diyorlardı aşagıda olursa erkek mi işte öyle birşey burda okumuştum onların hurafesi de olabilir 😂