Gamzeazem Kızlar selamlar bu soru kafamı aşırı karıştırıyor oğlumu 42. Haftaya kadar bekledim suni oldu bu hamileliğim kız bu da böyle olacak diye çok korkuyorum fikirleriniz nedir🫶🏻🫶🏻🫶🏻🎀
tubayesi Gamzeazem bunu doktora sorduğunda ne zaman isterlerse o zaman geliyolar demişti alakası yokmuş kız erkekle kızım oldu kız bebeği erken gelir dediler 39+4 de doğdu sezeryan istediğim için o da bekleseydi daha 1 2 gün daha beklerdi
xbebegimx Gamzeazem 5 kiz kardesiz birimiz haric hepimiz 40. Haftada dogmusuz haric olan kardesim 42. Haftada 🙂 teyzelerimin, cogu arkadaslarimin erkk ccuklari 30-35 dogdular cinsiyetle pek ilgisi yok bence😊
Rabiaeso Tatar59 bunu yazmaya gelmiştim . Bebeğin cinsiyetinin doğum zamanına hiç bir etkisi yok ne zaman isterse o zaman geliyor bebişler
Gamzeazem yasminnnnnnn bende buna istinaden merak ediyorum hiç o kadar kalmasını da istemiyorum bakalımm nasıl olacak
Gamzeazem tubayesi tubayesi bilmiyorum mesela en yakın örnek annemin kızları hep erkenden doğmuş ama erkek çocukları hep daha geç doğmuş
Seymoshh Gamzeazem canım ilk oğlumu 37+ da dr un biraz işgüzarlığıyla normal doğum yaptım ama sonraki 3 doğumum hep 39+ da oldu 2 oğlum 2 kızım var🫶🏻
BirazbundanBirazondan1 Gamzeazem gelinimiz 41 haftada kızını doğurdu. Ben ise 37 haftada kızımı doğurdum. Cinsiyet ile alakası yok