Sevcanozdemir Cocuk_Gelisimci_Anne teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🥰 30+1 haftalığız 😇
nzlbrn Papatya_000 evet ismini çok duydum randevu almak sıkıntı olmuyor değil mi tek doktora muayene olmak istiyorum çünkü 🥰
FatSon9993 Aygibim canım memleketim Aksaray ama Almanya’da yaşıyorum ama ama inova da Mehmet boz çok iyi diyorlar birde benim ablam da Aksaray özel de Fatih Demirci ye gidiyor Nena hep iyi doktor der çok ilgili falanmış canım
Burcudoga Betustrkmn ah smdi ortalama konum olarak cikardim,yakın sayılırız, belki gorusur tanışırız,ne bileyim en azından bı sahil yürüyüşu falan iyi gelir belki hem bize hem de bebislere 😂😂
Kubraalp Hlm61 üni. de remzi atılgana gidiyorum çok memnunum. Muayene sırasında tanıştıklarım özel hastaneye gidip detaylı ultrason ve herhangi bir sıkıntıda ona geliyor. 30. Haftamda Cem parmaksıza gitmeye başlicam doğumu hayat hastanesinde düşünüyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz
TugbaZmn Meralll002 yok kuzum Sema hanıma gidiyorum ilk doğumumdada Sema hanıma gitmiştim şimdi tekrar Sema hanım ☺️