Cocuk_Gelisimci_Anne Sevcanozdemir aynen bende öyle düşünüyorum benim ilk doğumum Hatay da oldu doğurmak istiyorum artık diyordum hastanede şimdi ise endişeliyim
Cocuk_Gelisimci_Anne Sevcanozdemir hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini 🥰 kaç haftalıksınız şu an
Sevcanozdemir Cocuk_Gelisimci_Anne teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🥰 30+1 haftalığız 😇
Semra-34 Sare09 Dilan olan doktor gitti Kuşadası’ndan ben Söke de yasemin hanımdan aşırı derece memnunum hem ilgili hem güleryüzlü ve ne sorsan cevaplıyor
Semra-34 Sare09 Ferit moral a gecen gün öylesine gittim kötü diyemem ama bi yasemin değil yasemin hanım op dr diğeri uzman
Sare09 Semra-34 Bidahaki sıramı zeynebe alayım bide ona gideyim öyleyse Ferit biraz gergin duruyor ama yinede iyi gibi geldi Ali beye göre bide zeynebi deneyeceğim bir dahaki sefere
Burcudoga Betustrkmn tuna mahallesindeym arabacılar sokağında,tam çarşı icindeyim yani 😂 valla buralarda yeni oldugum için oturdugun mahalle bana ne kadar mesafede hiç bilmiyorum 🥺
Betustrkmn Burcudoga yeni girne caddesindeyim. Sahilden bostanlıya doğru giderken yunuslar meydanı var kumrucu ömür var ordayım. 😊