Burcudoga Betustrkmn ay ne güzel, bende evleneli 4 ay oldu,pek tanidigim da yoktu İzmir de, şansa bak bır de aynı muhitteyiz. Bütün gün evde örgü oyuncaklar çantalar yapmasam nasıl geçer zaman hiç bilemiyorum 🤷
Semre1407 Yessiimm 15+5 hangi hastaneye gidiyorsunuz memnun musunuz bu zamanda iyi doktor bulmak da zor 😞 😊
Yessiimm Semre1407 ben Zeynel Kamile gidiyorum oradan şuan için memnunum diyebilirim ☺️ ama aynı doktordan randevu bulmak çok zor o yüzden her seferinde başka doktorla devam ediyorum bazen şansa aynı doktor denk geliyo 😀 siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Burcudoga Betustrkmn tuna mahallesindeym arabacılar sokağında,tam çarşı icindeyim yani 😂 valla buralarda yeni oldugum için oturdugun mahalle bana ne kadar mesafede hiç bilmiyorum 🥺
Sevcanozdemir Babyismama Cocuk_Gelisimci_Anne bende Eskişehirde yaşıyorum Ümit hastanesi Dilek hanıma gidiyorum çok da memnunum 😇
Babyismama Sevcanozdemir evet dilek hanımı bende çok duydum ama randevu saati denk getiremedik kendimize göre talep fazla sanırım dolu baya
Cocuk_Gelisimci_Anne Sevcanozdemir aslında yunus emre Hastanesi’nde ki Gülbin Erol da çok güzel bir doktor ben oraya gidiyorum özele de Tansele bugün detaylı ultrason vardı onun için de Zafer Bütüne gittim ve memnun kaldım
Babyismama Fatma266 bende 1 yıldır evlilik nedeniyle buraya yerleştim o yüzden çok kapsamlı bilgim yok doktorlar hakkında :) geçen ay Acıbadem Meliha hanıma gittim ona devam edeceğim memnun kalacağım gibi gözüküyor
Semre1407 Yessiimm bende şimdilik Ümraniye eğitim araştırmaya gidiyorum ama doğumu özelde düşünüyorum inşallah hala araştırma yapıyorum 😅
Sevcanozdemir Babyismama evet canım yoğun bir doktor ne zaman kontrole gitsem kapısı en dolu doktor diyebilirim ama çok memnunum ilgisinden