eyldz44 Merhaba hanımlar bulantı durumunuz nedir? Benim 1-2 kere midem bulandı ama öyle aman ölüyorum dediğim bir şey olmadı sizde bulantı ne zaman başladı?
busraaa10 eyldz44 benim sat a göre 7+ 1 olması lazım şuan pazartesiden beri midem bulanıyor pazartesi günü kafamı kaldıramadım ama 2 gündür çok şükür bi tık daha iyiyim 🥲
Dlkcr eyldz44 7+3 olduk bugün 10 gündür bulantıdan kafamı kaldıramıyorum bulantı kusma beni hayattan kopardı resmen inşallah senin bulantın olmadan geçer
yenibirannis eyldz44 6 haftalıkken basladı 10. Haftada son buldu benm gün boyu bulanıyodu ve özellikle akşam yemeklerinden sonra ağlatıyodu beni
yagmurrrra eyldz44 ilk hamileliğimde 6.haftada başlayıp 5 aya kadar sürdü ama çok kötüydüm günde 10-15 kere kusardım full.. şimdi 5 haftalığım merakla bekliyorum
tugbadurmaz34 Dlkcr bende 7+3 hiç kusmadım ama ara ara bulantım oluyor bugün ilk defa kusacak gibi oldum ama yine kusmadım kusmakta istemiyorum hiç 😂
eyldz44 Dlkcr inşallah canım ya ben zaten normalde de kusabilen biri değilim ama hani böyle herkesin midesi bulanıyor benim bir şeyim yok bu bile endişelendiriyor beni acaba diyorum sıkıntı mı var
Dlkcr tugbadurmaz34 insallah böyle devam eder sizin çünkü gerçekten çok zor bana serum bile fayda etmiyor 4 yaşında kızım var onunla ilgilenemiyorum resmen herşeyden soğudum
Gamzecanpolat eyldz44 arada sabahları hafif bulantım oluyor 11. Haftaya gireceğim çok şükür bir kere kusmadım maşallah 🧿
eyldz44 Dlkcr Allah yardımcınız olsun bende endişe ediyorum acaba sağlıklı değil mi diye malesef daha önce 2 kayıp yaşadığım için sanki biraz bulansa ben de mutlu olacağım 😂
tugbadurmaz34 Dlkcr inşallah benim ilk gebeliğim değil ama hatırlıyorum da kabus gibiydi yatsam yatamazdım otursam oturmazdım kafamı bile eğemezdim o derece 😅
Mhtpflz eyldz44 zamanla artadabilir azaladabilir benim o haftalarda başladı baya yoğun 3 ay evden çıkamadım kusuyordum sürekli
Arya75 eyldz44 4 buçuk aylık hamileyim halen daha bulanıyor midem sabahları ilaç kullanıyorum doktorun önerdiği çok iyi geliyor 😊