Bskrt ebrarmom08 rahim rahman gibi allahın sıfatlarını tek başına kullanmamk gerekiyormuş, abdurrahman Abdurrahim gibi kullanılabilir. Bence bunu söyleyerek vazgeçebilirsinz o isimden
ebrarmom08 Bskrt evet arastrdim internnette ole yaziyor ama kyinpederimn ismi tek rahim olunca anlamiyolar adamlar. 😞
as_af YsmnYsn ilkokuldayken başka şubede fahri adli çocuga fare derlerdi. Konulabilecek lakaplarida dusunmek lazim isim koyarken
Minigiminannesi ebrarmom08 ya nasil yapiyolar ya benim esim hic sevmiyi buyuk ismi konulmasindan k.validem kendi ismine yakisan uygun isde ikizi gibi bi isim bulmus kocam hemen karsi cikti canim insaniz cocugumuza bisey dicey hemen kalpleri kirilicak
ebrarmom08 Minigiminannesi aynrn esim yuzinden hep 😐 kizim olcak leyla annesinin ismi ebrarida ben koydum koydgm isme cok laf ettiler leyla sultan olsa filan diye bende ne alaka ya dedim cinnet gcrttiler artik en son esim simdi ismini soranlara leyla ebrar olucak diyor 😂😂
Minigiminannesi ebrarmom08 biz erkege isim sectik Muhammed Ali kizada diana dusunuyoruz alissa falan biz azeriyiz rusyada yasiyoruz simdi kismet inwAllah daha cinsiyeti belli degil bizde😂
Meriipella1 @Taila bildiğim kadarıyla ölen birinin ismi bebeğe konulmaz bencede koyulmamalı zaten nasıl çağırıcak koysada annesinin adı sonuçta. Benim dayım vefat etti kızı oğlunun adını hasan bora koydu ama hasan diyemiyo kimse herkes bora diyo çocuğa eşinin istemesini de anlıyorum ama koysanızda söyleyemez kimse bence. İsim olarak farklı bişey arıyosan ben Serra koyucam kızım olucak hayırlısıyla onun dışında ecrin, lina, erva, zeynep, arya bunlarda güzel isimler.
madl41 Taila Canım Zühre, Zümra ,Elif Ada,Eylül, Nisa, Şimay,Zeynep, Ayşem, Merve Begüm, Ahsen,Nefes 😊
Cemrenin-yavrulari Taila canım kayınvalidenin ismi altunzade miş ya başını değilde sonunu kullansanız 😅 hanzade güzel olur
Byzysm Taila bence annesinin ismini koymak istiyorsa koysun. Vefat etmiş onun hatrına, eşimden önce ben teklif ederim koymayı. Sonyçta annesi ve vefat etmiş. Altun da güzel bir isim artık herkes eskiye dönüyor. Alin Altun olabilir ya da Simay Altun
Duyguanneoluyor Taila canm eşin çok istiyosa kulağına altun azra diye okutun mesela kimliğe sadece azra yazdırın