Basakug Alyamomm ayy çok tatlı olmuş sağlıkla büyüsün inşallah 😊 pek fikir veremicem bu konularda iyi değilim ben pozitifi gördüğüm an ağlayarak söylerim kesin 😅😅
Alyamomm Basakug valla bende hemen söylerim diye dusunuyodum ama uzun süredir bekliyorduk sürpriz yaparak söylemek istedim sadece nasıl verecegimi bilmiyorum çok heyecanliyim
Demsi_83737 Bence dışarı çıkın bi yerde otururken eşin sipariş vereceği şeyin gelmesini beklerken bu kutuyu getirsinler ☺️
Nursonmez Ya ne güzel ben hamileliğimi eşim sayesinde öğrendim o şüphelenmişti test getirmişti duygulandım🥲
Merve_vrl Nursonmez Ayy ben de eşim sayesinde öğrendim hatta aynı anda öğrendik,gidip test almıştı eczaneden ahh ahh şimdi bebişimiz 12 günlük. Şükür Rabbimize 🌺🥰
Alyamomm Yaprak- ya da şey dicem nasi unutursun bugünü ben unutmayıp sana hediye bile aldım neye uğradığını şaşırsin 😅
Annesiiiii_ Alyamomm Çok tatlı 😻 Bence çekmeceye koy sonra çekmeceden şunu verir misin hayatım de. Benim aklıma bu geldi ☺️
ASE6154 Alyamomm ben sana hediye aldım deyip vermiştim 🙃 ama dışarı çıkmayın bence eşiniz gönlünden geçtiği gibi sevinip teoki vermeyebilir evde yalnız olmak daha rahat olur 🙃
Yenibirannee Alyamomm cok guzel olmuss.. bence cay ictikten sonra sana hediye aldım diyerek verin ben oyle yapmıştım 😁😁