Aslikryl Hanımlar bende kist çıktı hemorajik komplike kist çıktı bu yüzden doğum kontrol hapı kullan dedi doktor ama ben hormonlarımın değişeceğinden korkuyorum açıkçası kullanan var mı acaba ?
nzlbrn Aslikryl ben 1 sene yazz la korundum sonra etkisini atmak için 4 ay prezervatifle korundu eşim iki ay falan geçince de gebe kaldım istediğim için kan değerlerinize göre en uygun doğum kontrol hapını yazacaktır doktorunuz 😊
AsyaCngz55 Aslikryl yasmin kullandım ben 2 yıl hiçbir zararını görmedim aksine reglimi bile düzene sokmuştu
Aslikryl nzlbrn bende kist çıktı ondan dolayı dienille Diye bir hap önerdi bakalım deneyeceğim inşallah böyle vücutta kıllanma felan yapmaz hormonlarımı bozmaz 😒
nzlbrn Aslikryl evet anladım ama zaten hormonlarınızı daha çok düzene sokuyor ilerde çocuğum olmaz falan diye korkmayın yani ama uzun seneler kullanımı önermiyorlar sık sık kontrole gidin mutlaka
Aslikryl nzlbrn 3 ay bir süreç verdi zaten doktor daha sonrasında çocuk için tedaviye başlayalım dedi inşallah güzel sonuçlar alırım ☺️☺️