HayalYaren Muhsineaaydgr 16+4 üz şuanki kadar 4 kilo almışım.gerçi en son 65tim sürekli çıkardığım için değişiyo kilo durumum😁
Yildizozlem Anneadayiii 15+3um bende 5 buçuk kilo aldım 4 kilosunu 2 haftada aldim ya biraz hizlimi aliyoz acaba bilemedim😊
Cnrmom 90 kilo ile hamile kaldım, ama hamile kaldığımdan beri hiç tartılmadım cevremde gören herkes kilo vermişsin çok yakışmış zayıflamak sana diyor 🤗. 16+2 yiz inşallah oğlum olucak 20-25 mayıs arasıda doğmasını bekliyoruz 🙏🏼
melisa123 Cnrmom bende 88le hamile kaldim suan 84de dusmusum 19+3gunluk hamileyim insallah cok almam 😊😊
GmzVrl 16+2 haftalığız ama hiç kilo almadım. Aksine 2 kilo verdim. Hiç bulantım olmadı bu zamana kadar.
Ela_klc Bizde 19+0 haftaligiz suan. 2.5 kilo aldim toplamda bana fazla gibi geliyor sanki 1 kilosunu son 16.haftamdan sonra aldim baya hizlandi kilo artisi dikkat etmek lazim sanki.
Dyggdr 16+3 üm yalnızca 1 kilo aldım ama mide bulantım ve kusmam vardı kilo alamadım ama vermedim de şükür :)
ElifLeyla Muhsineaaydgr 17+3 haftalığım gebe kaldığımda beri sadece 800gr almışım bugün öğrendim aile hekimliğinden 😍
Anneadayiii Yildizozlem 😘😘 doğuma kadar 100 olurum heralde 😅 bir de bebişimiz iki hafta önde gelişim olarak bu neden olur doktorumuz gayet sağlıklı bir bebiş dedi ama yinee de herşey kafama takılıyor 🙄