Hilal33Ali Kızlar Bebeğimin çamaşırlarını yıkamak İçin Dalin Sıvı deterjan aldım Ancak Su gibi sıvı .Kullananlar var mı Normal mı lekeleri çıkarıyor mu
AsyaCngz55 Hilal33Ali ben kullanıyorum ama daha bebeğim doğmadı 😅 kıyafetlerini yıkadım dolabına dizdim misler gibi kokuyor
Merve_vrl Siveno kullanıyorum,organik icerikli. Lekeleri çıkarmıyor diyenlere de yanlışınız var diyorum çünkü gayet de güzel çıkarıyor. Kokusu da öyle miss ki içim rahat şekilde kullanıyorum kızıma 🌺
User22 Merve_vrl bende siveno aldım daha kullanmadım temiz içerikli diye aldım ama su gibi normal mi indirimden aldım da deterjan gibi durmuyo tereddüt ettim doğal diye mi acaba
Merve_vrl User22 Benim aldığım da su gibi tabii doğal içerikli olduğu içindir diye düşünüyorum. Sonuçta organik sabun diye geçiyor aslında. Kullanın,diğerlerinden farkını anlarsınız ki zaten önemli olan içeriği bana göre. Dış görünüşle ilgilenmem😂
AsyaCngz55 Hilal33Ali benimde doğmadı o yüzden net bir şey diyemem ama dalin yani sonuçta çıkarır heralde diye düşünüyorum