Sevgik Sla52 ben civilden roxy nin deterjanını aldım. İnstagramda mühendisinoğlu diye bi hesap var ürünlerin içeriğini inleceyip bilgi aktarımı yapıyor. Sayfasında yıldızlar listesi var ordan bakıp bilgi edinebilirsin 😊
hulyaa_ @Sla52 bebekler için deterjanlar var onu kullanmıştım ben ikincidede yine o deterjandan kullanıcam
Tuba03 Bence en güzeli sabun tozu deterjanlar daha kimyasalı tamam sabun tozunu da işliyorlar ama deterjana göre daha da kimyasalı indirgenmiş ve yumuşatıcı falan da kullanmayın
Albatros3501 Nur16 evet kuzeniminde 3 aylık oğlu var onun kıyafetleri hoşuma gitti sordum tavsiye üstüne aldım bende uni baby mavi olanı
Nur16 Albatros3501 he anladım benim hiç hoşuma gitmedi ya ama bebeğimin kıyafetlerini dalin kullandım kendi pjimalarıı filan uni baby kullandım beğenmedim
AygyulSina Sla52 sagrotan sensetiv kullandim ben. Hem yumusak hemde az bir koku birakiyor ve iki uc kere durulamaya gerek yok cunku cok kopurmuyor ve buda iyi bisey
Qqqww Sla52 bende dalın sıvı deterjan aldım gayet de güzel sabun tozları çamaşır makinesini tıkıyormus diye duymuştum