Bebehlimmm Esra-135 niye temizleyemesin hamilelik bir hastalık değildir yine birileri hurafelerle sizi üzdü dimi
Ozge5541 Esra-135 tabiki temizleyebilirsin ben temizlemiştim sadece elin kanlıyken dalgınlıkla bir yerine sürme doğum lekesi filan olabilir çocukta
Esra-135 Bebehlimmm Yok hayır kendi kendime düşündüm normalde temizlemekten büyük zevk alırım ama gebelikte bakteri anlamında riskli olur mu diye düşündüm .
tugbadurmaz34 Esra-135 o bahsettiğiniz bakteri durumu keki köpek kumundan ve çiğ etten çiğ tükettiğiniz sebzelerden bulaşıyor balık ve tavuktan geçmez
Esra-135 tugbadurmaz34 Tavukta da oluyormuş sanırım doktorlar onermiyormus çıplak elle dokunmayı . Eşimle çözdük o ben temizlerim pisiririm dedi saolsun . ♥️🤰🙏💓💑♥️🤗♥️
Serendipty Esra-135 elinize eldiven takin balik temizlediginiz yeri guzelce dezenfekte edin silin ben anladim sizi etle ugrasmak toksoplazma riski oldugundan endise etmissiniz
tugbadurmaz34 Esra-135 benim balık aldığım tüm yerler Migros Carrefour vs genelde kendisi temizliyor daha rahat oluyor evde sadece bol suyla yıkıyorum sonra pişirme afiyet olsun 🥰
Esra-135 tugbadurmaz34 Canım her ikisi de bana uzak o yüzden yarın sabah balikcidan alacağız ❤️🤗💑🤰🙏♥️❤️