tatlibebegim_ cokbilmismom yanlış anlamışsın sürekli yemedim ilk defa geçen yedim başka yemedim doktoruma söyledim kendini kısıtlama dedi, aksine kilo verdim dsha almadım hiç😅
Merve_vrl Sinem_su16 Normalde de aram olmadigi için eve de sokmuyorum😂 gerçi şuan lohusayim ama yine yemiyorum. Çok kilo almayı sevmem 😂🤭
Melike_4949 Sinem_su16 cips kola dondurma çikolata Yedim ama sürekli değil gebelik şekeri çıkınca bıraktım
Mylove47 Melike_4949 ben çok az yediğim için bende çıkmadı gebelik şekeri falan ilk 3 ay ztn hazır yiyecekleri yemedim sonra yedim ben ama onda da az yedim kolayida son ay bıraktım 9 aya girince içmemeye başladım dışında az da olsa bende yiyip iciyodum
Mylove47 Sinem_su16 ben çok az yiyorum tadımlık dışında yemem bebeğe zarar vermesin diye son haftadayim gaz yapmasın diye kola fanta bütün gazlı içecekleri tumden bıraktım iciyodum önceden az da olsa ama son ay mecbur sabrediyom içmemeye alisiyom
Mylove47 Bahar1644 son aylar kola içilmemesi daha iyi çocuk doğduğunda gaz yapmasın diye ben son aylar içmiyorum bende iciyodum az da olsa ama doğuranlar hiç burda yememiş çocukları uslu olanlsrin ilk aylar aglamamis ama gaz yapan yiyecekleride çocuk doğunca hiç yemicem mecbur
Melike_4949 Mylove47 çok az yemekle alakası yok aslında bende sürekli tüketmedim genetik yatkınlık varsa çıkıyor hemen
Sehermahsum7321 eso14 ayyy ben ilk gebeliğim de oğlum da çok yerdim şimdi oğlum bağımlısı olmuştu artık sırf noodle almamak için markete bile gitmiyorum bu gebeliğim de bırak yemeği görünce bile kusuyorum
eso14 Sehermahsum7321 bacım bende böyle değildim ilk gebeliğimde hep turşu yedim. Şimdi 2. Hamileliğimde abuk sabuk şeyler canım çekiyor 😂yarın kontrolüm var sorucam valla. Bana doktorum hasta değilsin hamilesin azar azar ye demişti 😂😂😂
Mylove47 Melike_4949 genetik yatkınlık ne bilmiyorum ama bizim ailede şeker olduğu için ben yine de testi yaptırıyorum ama ben şekeri fazla tükettim mi zaten ağrı yapıyor noodle hamilelikte fazladan tuketmememin sebebi şeker değil sağlıgina bişey olmasın diye bebegin
Dilan_55 Sinem_su16 2q haftalık hamileyim ikinci gebeligim bu ilkinde de bundada ne bulursam ne istediysem yedim yiyorum da 🤣
Petrichorers Ben de hiç kısıtlamadım kendimi abur cubura da çok düşkünümdür yeni çıkan şeyleri falan da denerim özellikle cips çikolata jelibon. Zaten benim canım hep tatlı çekti
[silindi] Sinem_su16 Valla ben her şeyi yiyorum zaten çok yiyebilen bir insan değilim kilo sorunum yok aşırıya kaçmadıkça canım ne isterse yiyorum
Melike_4949 Mylove47 baş ağrısı mı oluyor canım? Bizim ailede yok benim vücudum şekeri hazmedemiyor maalesef
Gecemboncugumm Sinem_su16 asitli içecekler hariç tüm abur cuburları canım istedikçe yedim. Özellikle şekerli çikolatalı canım çok istedi. 33+3 olduk çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde. Kendinizi bu kadar kasmayın abartmadan yiyebilirsiniz.
Mylove47 Melike_4949 yok fazla şekerli yedigim an karnimda ağrı oluyor aburcubur yedigimde sadece gaz ağrısı olduğu için yemiyorum fazladan
Mylove47 Melike_4949 ben olmadan yemiyorum maalesef sadece çayda umursamıyom dışında maalesef fazla şekerli yememeye çalışıyorum agri yaptığı için