Tugba_turk46 Edaemkl bende aşırı üzgünüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum benimde 2 günüm kalmıştı bugün test yaptım negatif bu ayda olmadı 🥺🙁
eso14 Edaemkl @Tugba_turk46 Kızçeler bu umutsuzluk neden ? Bi durun bakalım belki geç döllenmedir 🙂 adet günü tekrar test yapın yada bir kaç gün bekleyin 💕
Edaemkl Tugba_turk46 bende çok üzgünüm bu ayda olmadı sanırım zaten olsa Bir şekilde silik dahi olsa çıkardı diye düşünüyorum şansımızı biraha ki ay deneyeceğiz üzülme inşallah Rabbım nasip eder ❤️😍
Edaemkl Nazli_guven_ kasiklarim ağrıyor belime vuruyor adet olacakmış gibi aynı gebelik belirtileri ile adet ağrıları aynı oluyor ama yinede bilemedim
Nazli_guven_ Edaemkl benımde üç gün belım çok agrıdı kalcama vuruyordu agrısı mıde bulantısı agrısı bıde agzımın ıcı çok degişik bısı olıyor yedıgım yemekten hıc bısı anlamıyorum
Edaemkl eso14 en zorunda beklemek dayanamadığımiz için yapıyoruz ama maalesef negatif sonuç görüyoruz üzülmemek elde değil o kadar da umutlanmistim hissediyordum oldu bu ay dedim ama sanırım olmadı üzgünüm
eso14 Edaemkl anlıyorum siziii ❤️ Ama hiç bellide olmaz bakarsın hamilesindir bende öyle sanıyordum başta ağrılarım çoktu ama hamile olduğumu öğrendim. Eğer olmadıysa da rabbimden Ümit kesilmez. Diğer ay inşallah güzel haberler alırsınız ❤️