Zeynep_Sedat Doktora gittim nst de sancı çıkmadı fakat akşamları özellikle aşırı sancım oluyor 4 gündür. Oğluşum artık gelsin istiyorum çok. Yoruldum birde grip. Oldum Malesef. Neler. Yapmam. Gerek açılma sancı için.? Sizde durumlar nasıl
Elzem07 Zeynep_Sedat internette görmüştüm kaldırıma basıp yürüyorlar, yürüyüş yapıyorlar, merdiven çıkıyorlar, ördek yürüyüşü yapıyorlar. Sağlıkla gelsin canm
Bebisannneessi Zeynep_Sedat 38+3 hurma, squat deniyorum yok, derin temizlik yaptım dün yine birşey olmadı
Kshrki Bende 38 haftalık olarak kenarda durayım bakalım neler önerecekler denerim gerçekten son anlar geçmiyor hiç
Zeynep_Sedat Kshrki hayır Malesef hiç gelmeye niyeti yok hatta. Yalancı sancılar şunlar bunlar da bitti gayet rahat duruyor
antk_05 Zeynep_Sedat büyük pilates topu üstünde hareketler tezgah kenarından tutunup squat sonra derin çömelme ile sağa sola hareket etme bunları son haftalarda düzenli yapıp 39+3 te doğum yapmıştım
Nese20 Zeynep_Sedat 39+2deyim sabaha karşı sancılarım başladı doktora gittim açıklık 3 cm ama sancımı evde çekmemi 4 cm olunca hastaneye yatışımın yapılacağını söyledi. Hurma yiyorum her gün ananas yiyorum yürüyüş ve squat yaptım bu şekilde açılmam ilerledi sanırım