Mlkglmzsnl Selamlar, Ovülasyon testinde 8 Ekim tarihini yumurtlama olmamış diyerek değerlendirmedik ama sanki 8 Ekimdeki test diğerlerine göre daha koyu görünüyor. Sizce yumurtlama olmuş mu olmamış mı?
1palyaco Mlkglmzsnl ama yumurtlama olmamış gibi bunu da belirtmek istiyorum çünkü c çizgisi ile aynı veyahut ondan daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum .
Boncukk123 Mlkglmzsnl canım bu testlerden bende kullandım bildiğim kadarıyla max çizgisi daha da koyu olması gerekiyor boyle silikleştiği zaman çatlama oluyor demek oluyordu
Mlkglmzsnl 1palyaco Aynen ben de öyle biliyorum ama diğerlerine göre 8 Ekimdeki daha koyu olunca kafam karıştı açıkcası.
1palyaco Mlkglmzsnl benimde 3 ekim. Ovülasyona erken mi başladınız diye merak etmiştim teşekkür ederim .
Mlkglmzsnl 1palyaco Ben de bu konuda çok tecrübesizim, burada birkaç postta regl bitiminden ertesi günü başlanmalı diye okuduğum için risk almak istemedim 😊
1palyaco Mlkglmzsnl doğru diyorsunuz ben sanırım bu ay geç kaldım artık birdahaki ay başlarım . İnşallah sizde bu ay güzel haberler alırsınız 🤲🏼🌸
Mlkglmzsnl 1palyaco Teşekkür ederim, inşallah sizin de bir sonraki ay Ovülasyon testi yapmanıza gerek kalmaz, gebelik haberini alırsınız ❤
Boncukk123 Mlkglmzsnl adetin biter bitmez hemen testlere basla canım ve 14 gun düzenli takip et çoğu insanda düzenli adette 12 ile 14.gun yumurtlama oluyor
Mlkglmzsnl mombarbie_ Merhaba, yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. 16.10.2023 tarihinde T çizgisi diğer güne göre biraz daha silikleşti ancak C çizgisiyle aynı tonda gibi geldi bana. Sizce yumurtlama devam mı ediyor, yoksa çatlamış mı?