Esra-135 Kızlar ilk ilişki olalı 11 gün oldu erken gebelik kaset test ve kan testinde hamilelik belli olur mu ? Muhtemelen düşük önleyiciler kullanmam gerekiyor o yüzden ne kadar erken ogrenirsem o kadar iyi olur .
Eyyy0 Esra-135 erken döllenme bile olsa o kadar erken öğrenilmez adet gününden 2 gün önce falan yapabilirsin
Esm27 Esra-135 canım ben geçtiğimiz aylarda düşük yaptığım için yumurtlamadan sonra progestan kullanmaya başlıyorum. Hamilelik sağlıklıysa işe yarar, sağlıklı değilse ne yaparsan yap tutmuyor.
Esm27 Esra-135 ama ilk hamileliğimde labquick ultra erken gebelik testi vardı elimde. Yumurtlamadan sonra 10. gün onda silik testle öğrenmiştim.
Esra-135 Esm27 Bende telefona yüklediğim yumurtlama programında 5 Ekim yumurtlama görünüyordu kanamam olur diye korktugumdan ilişki yaşamadım 2 gün sonra bı cesaret tekrar denemek istedim 7 Ekim de tekrar denedik . Elimde Progestan 100 mg hap var ben kullanmak için geç mi kaldim ? Kadın doğuma erken gitmek istemiyorum ALLAHIN İZNİYLE 6. Haftayı atlattiktan sonra gitmeyi düşünüyordum düşük onleyici ilk hamileligimde proluton vermişlerdi şimdi de başlamak için geç mi kaldım sizce ? Çok korkuyorum .
ElayAysen Esra-135 adetten 2 gün önce felan çıka biliyor. Ama en iyisi kan testi. Cok cabuk verme cikmaya bilir yani. Bekle biraz
Esra-135 ElayAysen Bat 25 Ekim . Riskleri ALLAHIMIN İZNİYLE En az’a indirgemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum . 💓💑🤰🙏♥️