Zeyna01 Pnkpnk En son ne zaman doktorasını gittiniz sabaha kadar bıçak batması gibi bel ağrım vardı şuan devam ediyor acile gitmeyi düşünüyorum 19 haftalık hamileyim hareket hissetmiyorum
Pnkpnk Zeyna01 ben 1 ay önce gittim daha gitmedim kontrole istirahat ediyorum sürekli çok ayakta duramıyorum bel ağrım kasık ağrım hemen başlıyor giderseniz beni de haberdar edin lütfen bende korkuyorum
Pnkpnk Premsesko bıçak batması tarzında mı oluyor bel ağrısı biraz ilginç olduğu için insan korkuyor ya
cennetb mombarbie_ bende 21+6 yım kusmalarım mide bunaltılarım başladı ilk 3 ay böyleydim dünden beri yine kötüyüm bide halsizlik kiminle ne konuştuğumu yazdığımı filan. Unutmaya başladım
mombarbie_ cennetb mide bulantisina ilaç veriyor doktorlar onun dışında halsizlik sürekli uyku isteği ve unutkanlık normal
cennetb mombarbie_ ilaç içiyorum ama hiçbir faydası yok hele kokulara hiç gelemiyorum bi insan şampuan kokusunda midesi bulanıp duşta kusarmı
Fatmaokan Pnkpnk 20+2 yüz aşırı bel ağrısı yaşıyorum belimden karnıma doğru girip çıkan sancılar var sancı girdiğinde nefes bile alamıyorum kısa sürüyor ama dayanamiyorum
Minikperi Pnkpnk bende de vardı başta normal dedi doktor kas ağrıları olur dedi. Sonra belimden kasıklarıma geçti. Bugün idrar tahlili verdim ve enfeksiyon çıktı. doktoruma yazacağım bakalım tedavi başlatacaktı. Siz de aksatmayın…
Zeyna01 Pnkpnk Ben acil gittim kalp atışı duymak için canım bel ağrım ilgili birşey sormadım acil doktorları malum 30 ekim detaylı ultrason randevum var kendi doktorum dün yazdım normal bel ağrısı dedi
Minikperi Pnkpnk idrarda yanma acıma vs hiçbi şey yok yok sadece bel ağrısı şaşırdım ama varmış 😖 teşekkür ederim 🌸