Aysetk Aslında hamilelik belirtisi bunların neredeyse hepsi ama insanlar adet belirtisi sanıyor hamilelik gibi adet olmak aslında sağlıksız
Minikkelebegim13 Demsi_83737 görevde deyince anladım kuzum benim eşimde askeri personel ama sabit çalışıyor çok şükür 😊 Bir ara görevlendirmesi vardı gitti geldi 🌸 Beklemek zor canım asker eşi olmak daha da zor ama iyi ki varlar🙏🏻 İnşallah tutar canım bebiş sanada arkadaş olur can olur🌸🙏🏻
Demsi_83737 Minikkelebegim13 inşallah canm. Şu an pençe-kilit bölgesinde iyi olması nefes alması en büyük şükrüm. Dediğin gibi iyi ki varlar 💕 bugün bat günü ama gelen giden yok. İnşallah adet olmam 🙏🙏
Merve-metin Dilarasaban bende öyleyim canım bugün bat ama aşırı beyaz akıntım var adet olacak gibiyim ama bilemedim ped taktım o kadar yoğun geliyor sürekli wc gitmekten yoruldum
Minikkelebegim13 Demsi_83737 Rabbim kolaylık versin ayaklarına taş değdirmesin inşallah 🙏🏻 Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın kuzum🤍
Gozde_2298 Bende seninle aynıyım canım dün olmam gerekiyordu olmadım sadce akıntı oluyor bugünde şuanlık olmadım inşallah olmam sendeki durumlar ne canım adet oldunmu
Deletedmon_98 Nisaiste @Minikkelebegim13 @Ebruebos @Mercimekannesi-2016 @Meneksem @Merve-metin kızlar n’aptınız benim bat bir gün gecikti bugünde daha olmadım sizce yarın gideyim mi kan vermeye test mi yapiyim olmazsam sabah
Merve-metin Deletedmon_98 ben hala adet olmadım akıntım sabah az vardı öğlen yoğun gelmeye başladı ben kan verdim bekliyorum şuanda sonucunu 🙏🏻
Deletedmon_98 Merve-metin benimde aynı şekilde akıntım bazen çok geliyor reglimi oldum diye koşuyorum tuvalete yok bazen gelmiyor 😂 manyak ettiler beni
Merve-metin Deletedmon_98 aynen bende bugün tüm gün öyleyim çamaşırım battı en son ped taktım böyle olacak gibi değil dedim 🤣 hayırlsı inşallah
Ebruebos Ya bende test yaptım negatif 3 günüm var daha ama bi kaç damla peçeteye gelen kanama ve kahve leke oldu 😕 hasta olacak gibi ağrım oldu biraz ama geri geçti.
Deletedmon_98 Ebruebos senin daha var canım benim regl olana kadar bekle test benimde negatifti kan mı versem diyorum gecikti
Merve-metin Kanda negatif çıktı yok gebelik kesinleşti şimdi adetimi bekleyecem artık 🙏🏻Bir sonraki aylara kısmet inşallah
Meneksem Merve-metin inşallah canım hayırlısı olsun bir dahaki aya hayırlı haber verirsin bizlere inş