Elifff1999 Merhaba kızları ben şuan 18+2 deyim ve sürekli durmak bilmez bir açlığım var sizde bur durumu yaşıyor musunuz ben çok rahatsız olmaya başladım resmen tok olduğumu hissetmiyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum 😀🙈
Dnmzzeda Elifff1999 Ayy al benden de o kadar 😂🙈 sinir oluyorum, kahvaltı yapıyorum doydum kalkıyorum 5 dakika anca geçiyor sanki hiç yemek yememiş gibiyim sürekli açım yiyorum ve doymuyoorummm 😤😤 😂😂😂
Dodomom Elifff1999 14+2 haftalik olduk hiç açlık hissi yok bazen hamileyim diye kendi kendime soruyorum. Canım birşeyler de istemiyor
minikmucizeemaak Elifff1999 Deli gibi yedim hala yiyorum bi kiloları nasıl vereceğiz diye düşünüyorum, miğdem de koca bi boşluk var sanki 🥲
Elifff1999 Dnmzzeda 😄😄😄 artık yemek yemekten de midem bulanıyor ama sanki bütün gün yememiş gibi de hissediyorum baya kilo aldım da ay herşey stres bu hamilelikte😁
Dnmzzeda Elifff1999 Amaaan tek derdimiz bu olsun🙏🙏 bebeğimiz sağlıkla gelsin kucağımıza alalım o yeter 🙏☺️👼🏻
Elifff1999 minikmucizeemaak bende öyleyimm duramıyorum ve belki insanlara garip geliyor ama gerçekten çok rahatsız edici bir hâl aldı 😆😆
minimix Elifff1999 eşim bile şey diyo kilodan çekinme verirsin çocuk istiyorsa ye bu gazla gidiyorum valla 6.5aylık hamileyim 4.5kilo almışım bundan sonra şişersem üzülmem daha ne 😃
aminehumamoms Elifff1999 hiç dikkat etmedim çünkü 38le hamile kaldım artı daha çok kilo almak için uğraştım ve 8kilo aldım 🌸😁
aminehumamoms minimix yoo ilk defamı duydunuz bu kiloyu? Nesi garip sanki bilerek almıyoruz benim metabolizmam 3kat hızlı sizinkine göre ne yapsam alamıyodum bi araştır sonra dalga geçç
aminehumamoms Melike_4949 dalga geçilicel bişey göremiyorum birde çocuk yetiştiriceksiniz böyle insanlarla dalga geçerekmi yazık ilk önce kendinizi geliştirin
Syda78 Çok dikkat etmek istesemde olmuyor küçüklükten bu yana iştahlı bir bünyem ve kilo almaya müsait bir vücudum var yorumları oludukçq genelde moralim bozuluyor çünkü normalde almam gereken kilonun 2-3 katını almış bir vaziyette ilerliyorum🫠
Elifff1999 Syda78 inşallah düzelicez doğumdan sonra bende 68 ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum ve daha 5. Ayıma yeni girdim 😀😀😀
Melike_4949 aminehumamoms kendimle dalga geçiyorum yanlız 😅😅 hiç zayıf biri olamadım anlamında özendim yani