ozgeya Arzu35 Medicalpark Hastanesi Volkan Emirdar❤️ Harika bir doktor ,sayesinde çok güzel bir hamilelik dönemi ve doğum geçirdim💙
Aksa_korkmaz Arzu35 Batı Anadolu Tıp Berrin Korkut çok tecrübeli tatlı dilli bi doktor tavsiye ederim
Albatros3501 ozgeya ay o doktora gitmeyi çok istedim ama bana çok uzak diye gidemedim😐 şuan egepol cem büyüktosuna gidiyorum neyseki memnunum doktorumdan 😊
Ayseguluner Fadimeanne ne kadar zamandır gidiyorsunuz alev hanıma bende ona gidiyorum suan doğum yapmadınız sanırım
Mtsz4334 Ben özel Gözde hastanesine gidiyorum Feyza hanım a çok iyi tavsiye üzerine gitmiştim memnun kaldım kontrol e gidiyorum tabi Doğum nasıl olur bilemem
Ugurbocegi Albatros3501 bende egepole gidiyorum ama mesai saatleri disinda kendi doktorumuzum normal doguma girmemesi beni korkutuyor acikcasi
Albatros3501 ozgeya kıııız maşallah 😁 ama ben o riske girmezdim walla normal doğum istym acil durumda kendi doktoruma yetişemezsem anlamı olmaz dedim😊
ozgeya Albatros3501 ben de normal doğum yaptım canım üstelik hastaneye gittiğimde açıklığım 8 cm olmuştu,acele etmeden sakin sakin gittik hem,doktorumuz rahat olun dedi,hastaneye giriş yaptıktan 1,5 saat sonra doğurmuştum bile😃
Albatros3501 ozgeya ayyy darısı bana canm yaaaa 🤗 helal olsun walla hayalimdeki doğummmm😍 senin ikinci gebeliğin mi şimdi
Heycanli Kadir3565asli meraba bende ipek doktora gitmeyi dusuniyorum memnunmusunuz bide muane ucreti ne kadar acaba