Nes96 Kızlar, İstanbul anadolu yakasında memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz hastane ve doktorları benimle paylaşır mısınız ? ❤️ özel hastane araştırıyorum
miniskesi Nes96 çamlıca medipol, hüsniye sedef binöz 👍🌸 ben de çooook uzun araştırmalar sonucu başladım kendisine memnunum önerebilirim hiç olumsuz bir şey duymadım
Nes96 Zeybal34 ben Ümraniye de oturuyorum 🌸 yakın olması Tabiki tercihim ama önemli olan ilgili bir doktor ve iyi bir hastane olması ❤️❤️
Zeybal34 Nes96 Pendik yüzyıl hastanesi Hale Kayıran ve Aynur Serap Simavlı 😊 Özel araçla gitme imkanın varsa bi git gör ne olsa ön görüşme yapılıyor. Önerdiğim bi kaç kişi gidip gördü ve memnun kaldı. Fiyat biraz fazla gelebilir ama o hastaneye o para da verilir.
Hsrt80 Nes96 bende Ümraniye deyim ikbalde oturuyorum ikiz hamileyim umarniye devlete gidiyorum tek yumurta riksli olduğu için ozelere gidiyorum 35 haftam dolduruysam sorunsuz ozellerde doğum yapicam yoksa erken özeller kabul etmedi
Nes96 Zeybal34 benim de bir arkadaşım Serap hanıma gidiyor memnunum demişti . Ben de bi gideyim o zaman inşallah enerjimiz tutar güzel bir süreç geçiririz ❤️