Maviiiii Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde normal doğum yapmış olanlar anlatabilir misiniz nasıl ilerliyor, doktorlar hemşireler nasıl davranıyor, dikiş atımı nasıl acı oluyor mu bilgi verebilir misiniz
Melek0606 Maviiiii 1 normal 1 sezeryan doğum yaptım Bilkent de çok iyilerdi ebeler yardımcı çok oluyorlar asistan doktorlar giriyor doğuma en son bebek doğacağı vakit çatalca uzman doktor geliyor fakat herşey iyi bn sewdim yani sancı zamanı yatma ama sürekli yatırmak istiyorlar çünkü bn hep duş ve yürüyüş yaptım guzeldi
tugcesakzci Maviiiii kuzenim orda doğum yaptı. Ok memnun kalmıştı. Sadece eşiniz bebeği ziyaret saatinde görebiliyor başka göremiyor o Bi dezavantaj bence
Maviiiii Melek0606 bende hep iyi yorumlar okudum ama şu sıralar karşıma hep kötü olumsuz yorumlar çıkıyor ve korkmaya başladım azarlıyorlarmış dikişi iyi yapamıyorlarmış falan aşırı derece de korkmaya başladım 35 haftalığım aşırı korkmaya başladım
Ankara-58 Melek0606 bende bilkent gidiyorum kontrolllerime doğum düşünüyorum inşallah hayırlı ebelerle karsilasiriz
Sedefomur1 Melek0606 yaa bunu yazdığınız çok iyi oldu gerçekten bende bilkente gidiyorum ve çok endişeliyim hiç iyi yorumlar okumadım çünkü. İlk dogumumu zekai Tahir de yaptım rezaletti benim için yine aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum 😣
Maviiiii Melek0606 ben bir şey daha sormak istiyorum normal doğum da çok bekletiyorlar ya açılma olana kadar o doğum gerçekleşene kadar zaman geçiyor ya bebeğe bir şey olursa çünkü devlette bir sıkıntı olmadığı sürece sezeryan olmuyor ben doğurana kadar ya bebekte bir şey olursa buda beni çok korkutuyor
Maviiiii tugcesakzci evet o çok kötü bir durum ama sanki sancı odasına eş gelebiliyor falan diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama
Melek0606 Maviiiii bak şimdi syle sylim ilk dogumumfa tam 18 saat sancı çektim hiç bagirmadim bağırınca istemsizce onlarda bağırıyor neden bağırıyorsun diye 2. De 14 saat suni cektimyibe bagirmadim dikkat ettim çaba gösterdim hepsi bni çok sewdiler inanirmisn ebesinden hemsiresine doktoruna kadar hep dua ettiler normal dogurayim diye ama gel gör ki sezeryan oldu sen nasıl gidersen onlarda sana öyle geliyorlar hiç korkma refakatçin yanında son ana kadar kalıyor zatn
tugcesakzci Maviiiii iyi günlerine denk gelirseniz alırlar nadir alıyorlar. Ve genelde de gebe okuluna giden öncelikli gebeleri alıyorlarmış hep. Bilkentte gittiğimde öyle demişlerdi
Maviiiii tugcesakzci evet gebe okuluna gidenlere öncelik veriliyormuş ama ona da öyle gitme şansım yok keşke herkese bu hakkı tanısalar eş desteği çok iyi oluyor insan çok daha güvende ve başaracakmış gibi hissediyor yani en azından ben öyle hissediyorum 😊
Melek0606 Sedefomur1 hiç korkma gerçekten baya iyi ve ilgililer ebem beni acilmam olsun diye 4 kez duş aldırdı mecbur değildi ama yaptı saolsun