caglayaman Kızlar doktorum hep ağda yaptırabilirsin hijyenik olması gerekiyor ama dedi göbeğimede yaptırsam bi sıkıntı olurmu sizce
NewbieMommy caglayaman öf ben de beyaz tenliyim ve göbeğim inanılmaz tüylendi kendim ağda yapmak istiyorum ama hem birşey olur diye korkuyorum hem de daha çok tüylenir mi acaba diye çekiniyorum. Daha önce yapan varsa diye bende şurada bekliyim
Canann1601 caglayaman ben de geçen ay ağda yaptım göbeğime ilk defa. Cildim hassas normalde de ama kıllar siyah çıkınca beni rahatsiz etti kontrole gidince çok utanıyordum diye ağda ile aldım ama hep tahriş oldu hatta biraz yaktım bile 🤦🏻♀️ kızarıklıkları iki hafta geçmedi nokta nokta sivilce gibi oldu daha kötü oldu bir daha almayacağım o yüzden. Tabi herkesin cildi aynı değil ama ben pişman oldum aldgima
caglayaman Ya ben normalde epilasyonla bitirdim senelerdir çıkmıyodu hamile bi kaldım hepsi fırladı ya ama en başından beri ağdaya gidiyorum ben çoğalma olmadı ama şekerli ağda değil benim gittiğim bilgin olsun ama göbeği bilemedim ya 24 haftalığım
Passions 37ye giricem göbeğimdeki kıllardan bende rahatsız oluyodum hep kendim aldım evde artma vs olmadı son bikere daha alır doğuma giderim diye düşünüyorum😄