Cananscs Ysn bu haftada doğan bebekler erken deil her bebek için Benim kuzenim 3 doğumunu da 36 . Haftada doğurdu küvoze falanda girmedi Bi kuzenim daha 36 da suyu patladı doğurdu çok şükür sagliklilardi
Asminsmom2 Ysn şuan 36+4um ve dogursak erken değil ben hatta 37de doğurmak istiyorum kızıma şimdiden hasret çekiyorum 😁😁
1850 Ysn 37 den sonra prematüre bıle gecmıyor bebek . Bebegın kılosundan zıyade gelısımı ıle alakalı. Kuvez durumu. 37 cok normal bır hafta dogum için .normalde korkulacak bir hafta degıl
ayaniz Ysn eğer haftasıyla uyumluysa ve cigerlerinde vs problem yoksa 36. Haftadan sonra kuveze girmeyebiliyormus bebekler.. 36dan sonra erken dogum olarak yani premature sayılmıyor zaten..
Cananscs Ysn onu hiç sormadım ama bebeklerde kan uyuşmazlığı vardı o yüzden erken doğum yaptı diye biliyorum buna rağmen sıkıntısı yoktu
Rasev Canim 34haftada dogurani taniyorum formdan bebegi kuvoze girmedi ben mesala 37+6 ydim38hafta diye bilir kuvoze girdi bebegim . Kuvoze girmek bebegin gelisimiyle alakali
Rasev Ysn gelisimi 34haftayla uyumluydu cigerleri acilmisdi ama mosmordu gec agladigi icin girdi çok şükür iyi şimdi😍