Zehraalii Kızlar adetim bir gün gecikti bende dün kan verdim beta 13,5 çıktı hamileyim ama değer düşük geldi acaba geç döllenme mi
zeynep50_ Zehraalii büyük ihtimalle geç döllenmedir canm değeriniki günde bir %66 arttığı sürece sıkıntı olmaz çok taze daha bir kaç günlük bebişin🥰
tugcesakzci Zehraalii beta kişiden kişiye ve gebelikten gebeliğe değişebilen bir şey. Önemli olan 2 gün de 1 en az %66 artışın olması geç döllenme olup olmadığı kesenin ve içinde oluşacak bebeğin sat tarihinizle uyumlu olmamasına göre değişebilen bir şey. Kimse burda evet kesin geç döllenmiş diyemez. Doktora görünün mutlaka
ceydadmnn ben bugün verdim kan testini 2 günüm gecikti 64,87 çıktı benim umarım yükselir senin de 🤲🏻❤️
Zehraalii ceydadmnn ya inşallah oğlumda regl e 2 gün kala 46 dı bu geç döllenme büyük ihtimal inşallah yükselir
Canangokdmr Zehraalii aynen bende sağlık ocağına gittim daha çok yeni tkrar baktır kan ver dedi bu sefer özel hastaneye gidecem ins
Zehraalii Canangokdmr canım bence 2 günde bir kan ver 2 katına çıkıyorsa sorun yok demektir ben cuma günü kan vereceğim bakalım
ozlemyildizblgn 1 gün gecikmişti benim de 11inde verdim 150 çıktı. Yarın tekrar vericem doktor daha yeni değer artsın dedi dış gebelikten şüphelendi