Melike2403 Haftadayım bebeğimin kilosu 2490 boyu 46 cm miş herkesin bebeği 3 kiloya yakın benimki küçük gibi geliyor buraya bakınca moralim bozuluyor nasıl kilo aldırabilirim
Cigdemtrnn Melike2403 yani şimdiden bebeklere bu kıyası yapmayın. Kendinizede eziyet etmeyin. Yeter ki sağlıklı olsun. Bir sıkıntı olsa doktorunuz söylerdi ne güzel gelişiyor bebek. Maşallah kilosuda iyi
Aysee1123 Melike2403 Küçük veya kilosu az değilki benimde 35 te 2500 dü gayet iyi yani normal olması gereken kiloda. Küçük olduğunu nerden çıkardınız siz haftasında tam 👍
Slnaycn Melike2403 35+3 gittim 2250 boyu da 48 cm. Her şeyi yolunda sadece minyon bebek dedi doktor kıyaslama yapm acanım sağlığı iyiyse 🥰
mihros97 @“Melike2403”# Melike2403 benim bebeğimin kilosuda haftasına göre düşük fakat doktor sağlıklı olduğunu söyledi, inanın benim gözümde gelişim geriliği olmadığı sürece kilosu hiç önemli değil. bence bunu kendinize ve bebeğinize yapmayın. sağlıklı olsun yeter.
Yazgulu62 Benımde 35te gıttıgımde 2650gr 45 santımdı bence gayet ıyı saglıklı olsunda dogunca bol bol emzırır kılo aldırırz🙏
Melike2403 Benim başlarda kilo alımı gayet iyiydi kilo alımı yavaşlamış dedi doktor ayına göre normal ama bebeğin gelişimine göre değil dedi baştan bu şekilde gelişmeye başlasaydı yapısından kaynaklı olduğunu düşünürdüm dedi o yüzden biraz takıyorum bu durumu