Nili4321 Kızlar merhaba belki biraz saçma bir soru olacak ama şeker yükleme testine gitmeden önce yemeğin üstüne bir güzel künefe yedim. Şeker yükleme testinde gebelik şekeri çıktı. Sizce bunun yediklerinle bi alakası var mıdır?
Gulsahkizilkan Nili4321 yüklemede sabah aç karnına gidiyorsunuz nasıl yemek yiyip üstüne tatlı yediniz pes 😅
nzlbrn Nili4321 aç karına gitmeniz gerekiyordu kimse söylemedi mi size etkilemiş olabilir tabiki doktorunuzu bilgilendirin
BenSem Nili4321 sabah nasıl yedin künefeyi 😂 Aslında düşününce olsa bende yerdim 😂 Şeker yükleme testine aç gitmen lazım sabah canım .
Nili4321 Gulsahkizilkan off eksik yazmışım özür dilerim mesela yarın gideceğim ya teste bir gün öncesi akşam yedim bunları. Sabah da kalkıp teste gittim
Nili4321 nzlbrn off eksik yazmışım özür dilerim mesela yarın gideceğim ya teste bir gün öncesi akşam yedim bunları. Sabah da kalkıp teste gittim
Nili4321 BenSem off eksik yazmışım özür dilerim mesela yarın gideceğim ya teste bir gün öncesi akşam yedim bunları. Sabah da kalkıp teste gittim 😂😂