EDA-GUN12 Arkadaşlar 22. Haftalık gebeyim sağ tarfımda pıt diye bir şey atıyor sizce bu bebek tekmesimi hareketimi bilen lütfen yanıtlasın
Mavisim3457 EDA-GUN12 Hıçkırık da olabilir hareketde olabilir. Miniş miniş. Allahım sağlık versin inşallah ☺️
Ezgi1045 EDA-GUN12 benim ilk gebeliğim 20. Haftada sizin gibi hissetmiştim 22 . Haftadayız şuan tekmelerini çok net ayırt edebiliyorum bence 2 haftaya kadar net hissedersin sende canım
AsyaCngz55 EDA-GUN12 ritmik şekilde pıt pıt atıyorsa hıçkırıktır benim bebişinde çok hıçkırığı tutuyor 😅
EDA-GUN12 Dnmzzeda bilmiyorum valahi hareketleri en net hangi haftada his edilir ben i kadar hareketini his etmiyorum
Dnmzzeda EDA-GUN12 Biz 15+6 haftalığız daha 20.hafta da anca öyle hissedilir diye biliyorum ama bu his bile muhteşem 😇😇
EDA-GUN12 Siyah0606 bir sorunum var diyip korkuyorum randovu aldım ayın 26 sında gitcem çok var daha aramızda bilgisi olan söylesin
Merveeemsiii EDA-GUN12 şimdi paylaşım yapıyordum bunu gördüm 😁 aynı bende çok sık şekilde hemde kasıgıma yakın yerlerde oluyor peş peke pıt pıt ediyor