Ebrulim123 Hareket hissediyormusunuz ben elimi karnıma koyunca oynuyormuş gibi geliyor ama yanlış mı hissediyorum bilmiyorum 😃su an 16 haftaligiiz
annneoluyorummm Ebrulim123 maalesef şuan tam olarak hissetmiyorum 🥲 ama arada böyle damar atar gibi ufacık saniyelik bişey oluyor o kadar 🥰
annneoluyorummm Faide2147 kilosu ve büyü kaçtı peki 🥰 bu arada aynıyız 😍 bende 16 da gittim şuan 17+3’üm
Faide2147 annneoluyorummm bilmiyorum ki doktorum söylemedi bişi ultrason fotoğrafında yazıyor mudur sizce?
Melek__55 annneoluyorummm evet ya devlet hep böylemi yapck ilk hamilelgimde doğuma kadar özele gitm bunda devlete gidiyorum ama anneye hiç bilgi verilmyor ya özele gitmeye baslicm cumartesiden sonra
FatSon9993 annneoluyorummm en son 15+4 te gittim kontrol etmedi en son 11+4 te gittim kilosunu söylemedi 🥹🥹şuan ne kadar oldu kilosu ne kadar merak ediyorum 😊😊
Merveeemsiii annneoluyorummm doktor çok normal dedi ama bakalım yakın zamanda tekrar gdicem doktora 19 a doğru gidiyoru
annneoluyorummm Merveeemsiii aynen banada normal dedi. Detaylı ultrason ne zaman yapılıyor sormayı unuttum doktoruma