Merve1531 Kızlar karın çevresi 2 hafta geriden geliyodu 31 den beri bu gün kontrolum vardı 36-6 yım 6 günde hiç kg almamış 😔 2500 perinotologa yönlendirdi böyle olan varmı gelişimi 2 buçuk hafta gördüm artık harici herşeyi normal dedi gerçi ama yiyorum da kg almamış 😔
Mavisim3457 Merve1531 Kilo neden alamıyormuş kordon bağıyla mı alakalı acaba söyledi mi. Neler tüketiyorsun peki Kaşar ceviz badem, günde yarım avakado, muz bunlar bebeğe kilo aldırır. 🥰
MaviMilenaa Merve1531 Bende 33 teyim karın çevresi 31 maalesef Herşey normal tek sıkıntımız bu ne olcak bilmiyorum
pinkkk77 Merve1531 canım öncelikle herkes 4 kilo bebek doğuracak diye bişey yok ben anlamıyorum bu doktorları neden bu kadar felaket tellalı oluyorlar ? Ayrıca lütfen yanlış anlama daha önce yazdığın postlara baktım da çok kafana takmışsın bu kilo konusunu sen kafana taktıkça daha da üst üste gelir herşey biraz relax ol zaten bebekler son haftalarda alır kilo. Muz kaşar peyniri ve hurma son haftalarda olduğun için bol bol ye ama lütfen germe kendini bu kadar kıyamam bebişte strese girmesin
Merve1531 Mavisim3457 Kan akımı vs herşeyi iyi dedi almica anlamınada gelmiyor ama tedbir alalım biz bir görsün perinotolog dedi yiyorum yaa muz her gün yiyorum istemesem de yiyorum muzsuz ilaç icemiyofum çünkü çiğ badem vs yemek ama bilemedim anlamadım 😕
Mavisim3457 Merve1531 Görün bakalım ne diyecek perinatoloji. Allahım sağlık versin inşallah. Kendini üzmemeye çalış olur mu. Allahıma güven dua et.
Merve1531 MaviMilenaa Aslinda 2 hafta ileri geri hatta bazen 3 hafta bile normal kabul ediliyomus herşeyi normalse kilo alımı varsa vs ama 6 gün de kg almaması beni etkiledi biraz hayırlısı rabbim büyük sağlık olsun
Merve1531 pinkkk77 Evet çünkü ilk defa başıma geliyor ve ilk olunca insan tedirgin oluyor bir dal arıyor ilk başta çok daha takmistim şuan yine iyim çok şükür sağlıklı olması önemli olan ama işte yinede insan stres oluyor yiyorum her gün muz zaten yiyorum ama bakalım sağlıklı olsunlar da
pinkkk77 Merve1531 hımm anladım yani senin için yazdım stres olma daha fazla diye hayırlısı diyelim o zaman sağlıkla gelsin
cakil-97 Merve1531 @pinkkk77 çok doğru söylemiş bende de benzer durum var kafaya takmıyorum çünkü sağlıklı olduğunu söyledi doktor 1 2 haftadan bişey olmuyormuş normalmiş yani. Sadece muz çok fazla yeme bence ama dediği gibi hurma avokado kaşar peyniri bol bol yiyebilirsin kuruyemiş filan muz kabızlık yapabilir diye çok fazla yememelisin bence kabız olmamak da önemli çünkü özellikle son ayda
pinkkk77 cakil-97 yanlış anladı arkadaş biraz sert üslupla yazdı ama psikolojik olarakta araştırma yaptığım için yazmak istedim . Ne diyim hayırlısı