Acemi_anneyim34 38 haftalığım karnım ve belim de hiç agri yoktu. Ama dayanamayacak hatta ağlayacak kadar vajina agrisi cektim sıcak su koydum banyo yaptım geçmedi 2 saat resmen.bu ağrıyı yaşayan var mi normal mi yada doğum.belirtisi olabilir mi
Acemi_anneyim34 Acemi_anneyim34 batma yada baskı değil kızlar bildiğiniz bıçak saplanır gibi vajina kemiklerim agridi yanımda kimse yok doğum belirtisi mi bilmiyorum sizlere sormak istedim başına gelen var mi diye
Sibel_72 Batmalı mı Ağrı belki enfeksiyon dır bende öyleyim bayadır ama bebek kanalda falan değil hata geleceği yok sancı diye düşündüm nst de öyle oldu ama sancı da değil büyük ihtimalle enfeksiyon diye düşünüyorum
Esmaxzcv Sibel_72 38 haftalık hamileyim bende vajinamda batma ve baskı var çok fazla yürüyemiyorim doğum belirtisi mi
MehmedinZeynebi Acemi_anneyim34 iki üç gündür acayip ağrı oluyor daha 36 haftaligim kanala mi yerleşmeye çalışıyor acaba bebek ilk gebeliğim makatti hiç böyle ağrı yaşamadım
Acemi_anneyim34 MehmedinZeynebi ben de bıçak gibi saplandı hicbisey geçirmedi benim bebeğim baş gelisdi herlade o gün kanala girmis 4 gün sonra da doğum yaptım doğum ağrılarım da aynıydı vajina agrisi olarak cektim karnım yada belim ağrımadi alt yanım çok agridi acilma agrisymis 5 saat içinde de doğurdum
MehmedinZeynebi Acemi_anneyim34 ne güzel keşke benimki de başlasaydi ssvd planlıyoruz ilkkez yaşıyorum bu durumu
Acemi_anneyim34 Esayesay aksama kadar 1 saat arayla vajina agrisi geliyodu sonra hicbisey olmamais gibi geri gidiyodu gece 11 bucuk gibi gittik agri biraz siklasmaya başladı ama ben doğum sancısı böyle olmaz diye hiç ihtimal vermedim . Acilden giriş yaptık Sabaha doğuma alırız bol bol yürü suyun içinde dur dedi doktor eve gönderdi sabaha karşı ağrım siklasti 8 de yatis yapıldı 8 45 de doğum yaptım