ilkgozagrim__ Cinsiyettahminidolunayes canım dünkü foto bu akşam öğreniyorum cinsiyeti parti ile son kararın ne net
sukran0046 mombarbie_ https://mutluresim.com/image/nYh1FB Birde buna bakar mısın az onceki ayrı bu ayrı farklı gebelikler yani
Sibel0330 Efem6363 merhabalar doktorunuz hangisi acaba meydan hastanesi yazıyor ultrasonnunuzda bende şanlıurfadayım hastanenin hemen yanında oturuyorum ama acedemi hastanesi gidiyorum ben memnun kalmadim hiç meydan hastanesinden
Seymanurrr06 Cinsiyettahminidolunayes yaaa beni kötü tanımanızı istemem 🙈 başarınızı takdir ediyorum çoğunlukla biliyorsunuz 🫶🏻 istisnai durumlar tabiki olabilir benimki de ona denk geldi diyelim 🌸
Cinsiyettahminidolunayes Seymanurrr06 hahaha takildim canim ya Onemli degil illaki sekenler olacak Oran resim bile kız ya da erkek desede bebek tam tersi çıkabiliyor:)
Melike_sevgi gebeskaplumbaga ben hala erkek diyorum 😂😂 doktor bilmiyor djsjsjjsj😂😂😂 benim oğlumu 19. Haftaya kadar kıza benziyor falan dediler göstermiyor dediler şimdi 40+1 den tekmeleriyle beni güldüren bi oğluş bekliyorum
gebeskaplumbaga Melike_sevgi ya benimde içimden erkek geçiyor sıfır kız hissi var 😂ama doktor kıza benzettim diyo ben hala erkek diyorum ama 😂😂
Efem6363 Sibel0330 evet Şanlıurfa da oturuyorum Zeki mil e gittim ne yazıkki hiç memnun kalmadım değiştirdim şanmed hastanesinde Hüseyin görmüş var çok tecrübeli ve ilgili bir doktor onu tavsiye ediyorum
Sibel0330 Efem6363 ben Yaşar yalınkılıç ‘a gidiyordum bende memnun kalmadim 2 yıl önce orda doğum yaptım ebeleri dogumhane igrençti tövbe dedim bidaha önünden geçmem bu hastanenin şimdi acedemi Ayşe baz gidiyorum bende çok memnunum şimdilik bakalım ☺️
Sibel0330 gebeskaplumbaga benimde hisselerim hep erkekti doktor banada dedi kız hemde 2 defa kız bu bebiş dedi halende erkek hissediyorum ne yalan söylim bende şaşkinim belkide erkek olmasını istediğim için hislerim bu yönde 😅 şuan haftamızda küçük artık detaylıda ne çıkarsa o 😄😄