ozlem123tksz Kızlar 4 5 gündür bacakların başladığı yerden başlıyor aşağı doğru ağrıyor sonra uyuşuyor hep gece oluyor. Bu gece de dizlerimin ağrısına uyandım çok fena ne yapmam gerekiyor ne kullanabilirim. Magnezyum da kullanıyorum
mombarbie_ ozlem123tksz sürekli aynı pozisyonda oturmayın günlük 20dk lik tempolu yürüyüş tavsiye ediyor doktorlar magnezyumda kullanıyorsanız yapacak çok birsey kalmiyor
ozlem123tksz mombarbie_ günlük yarım saatten fazla yürüyordum ama şuan 10 dakika yürüyebiliyırum evin içinde aktif olmaya çalışıyorum fazlası da elimden gelmiyor ama baya canım yanıyor 😞
mombarbie_ ozlem123tksz evin içini saymayın dedi doktorum dışarı çıkıp 20dklik tempolu yürüyüş olacakmış bende dedim temizlik vs zaten daha fazla yuruyorumdur evde diye ama kızdı
gokcetugumm Huzursuz bacak sendromu olabilir hamilelikte olabiliyor geceleri oluyor genelde ona da yapılacak pek bişey yok insqllah doğumdan sonra geçer yine de doktorunuza bı danışın
ozlem123tksz gokcetugumm inşallah 28. Haftaya kadar hiç bişey yoktu hamileliktemn öncede hiç bişey yoktu 2 hafta sonra doktor kontrolüm o zaman sorayım