prensinannesi2024 Kızlar beşiği minik içinde yatagı var ama babynest yatak var nerde kullansam bilemedim siz nerde kullandınız Besigin içindeki yatakta bu şekilde uyku seride var sizce nasıl yapabilirim
dnzalya123 prensinannesi2024 yatak çok yüksek olmuş ama döne bilir çocuk uyurken çocuklar cok dönüyor olmamış bence daha engin bişey olması lazım
Kukulikukuli12 prensinannesi2024 ben 1 ay kullanmıştım sonra bebek sıgmıyor zaten. Koltuga yatırmaktansa babynesti költugun üstüne koyuyordum bebekde içinde 🤭 Şimdi 2 bebeğim olacak ona da 1 ay kullanırım o kadar.
mombarbie_ prensinannesi2024 baby nesti salonda ya da bir yere giderken yatağınızda üzerinde vs kullanabilirsiniz park yataginizin içine koymayacaksaniz
prensinannesi2024 dnzalya123 yatagı kaldırıyım olmazmı babynest yatak koysam sürekli yataktan alıp tanımamış getircem oturma odasına odada hamak beşiğim var nasıl yapsam bilemedim
prensinannesi2024 mombarbie_ televizyonlu odada hamak beşik var park besigin içindemi koysam nerde kullansam bilemedim
mombarbie_ prensinannesi2024 park besigin içinde uzun süre kullanilamiyormus o yüzden genel olarak yataginizin üstünde dusebilecegini düşündüğünüz yerlerde kullanabilirsiniz sonraki zamanlarda bir yere giderken yanınızda goturebilirsiniz aile ziyareti vs.
mombarbie_ prensinannesi2024 aşırı yüksek anne yanı gibi yapmak istediniz sanırım ama tehlikeli daha altta olmalı
prensinannesi2024 mombarbie_ başka ne koyabilirim altı biraz sert gibi geldi bana hem park beşik hem anne yani nasıl yapsam bilemedim
prensinannesi2024 mombarbie_ orta kısmı inerse çok alçak oluyor anne yani orta katı var bide en altı var diye biliyorum
mombarbie_ prensinannesi2024 park beşiği çok fazla anne yanı tarzı kullanan yok malesef bu kadar yüksek olursa da tehlikeli olur bebek açısından
Aysensrkan prensinannesi2024 orta kısma indirin yatağın üzerinede babynesti koyun tam istediğiniz boyuta ulaşır belki.
prensinannesi2024 __mom1 iki demeli orta boyu var en düşüğü var en düşüğü parlak yatak oluyor orta kademe anne yani oluyor