aminehumamoms yani şöyle özel bir hastalığınız yoksa psikolojik olarak kendi isteğinşz varsa her kadın normal dogum yapabilir. Bu durum bu aralar nette cok anlatımı cok arttı mesela. Türkiye in 4 tarafından kadın dogum uzmanları acıklama yapıyor.
Şimdi özele gittin normal doguma aldı seni 1 saat sonrada dogum yapabilirsin 24 saat sonra da bu belli olmuyor. Ben 22 saat sonra yaptım mesela 🤷
Özelde hangi doktor seni bekleyecek yada hangi bir hastayı bekleyecekler. Ama catın dar sen dogıramazsın bebek kılolu VS deyip sezaryana alıyorlar. Anneler de normal olarak onay veriyor. Bende olsam bend e onay veririm 🤷
Sezaryan doktor için hazırlanma süreci ameliyat gir cık 30 dk maksimum oldu bitti.
Bende özele gidiyordum sezaryan istiyordum kendi isteğimle. Ama bebeğimde sorun oldugu söylendi kendi doktorum İstanbul çam sakuraya yönlendirdi beni. Ben gidemem yapamam normal dogum olmaz dememe ragmen. Hayır yaparsın sen yapmayacaksın vücut ona indeksi zaten vücudun yapacak gerekeni dedi. Ve gerçekten 22 saatin 3 saatin sancı cektim ve 2. Ikınmada dogum yaptım kızım 3700 54 cm dogdu.
Heee bu he bünyede farklı, kimisi öldüm bittim cok zordu diyor elbette bünyeden bünyeye değişiyor.