Kivircikkuala Kızlar adetim bir hafta erken geldi başına böyle birşey gelen oldu mu ? Kist için kullandırıyordu doktorum
Esm27 Kist için Yasmin kullanmayın, hayıt tohumu çayı için bence. Ben de ünideyken yıllar önce bir doktor az kist var deyip Yasmin verdi. Doktoru dinleyeyim dedim ve kullandım. Ama vücut dengesini çok bozduğunu farkettim.
Kivircikkuala Esm27 Bilemedim şimdi tüp bebek tedavisine başladım ilk aşılama da kist oluştu iğnelerden dolayı sonra yasmin verdi doktor ama bir hafta erken adet olunca korktum ikinci kutuyu içmeye
Esm27 Kivircikkuala eğer tüp bebek aşılama gibi süreçlerin içindeyseniz doktor kullan diyorsa kullanın tabi. Ama normal süreçte kist için Yasmin çok daha yan etkiliydi bende.
mombarbie_ Kivircikkuala bende ara kanama yapmıştı bir dönem sürekli regl gibi ara kanama yaşıyordum ilk kullanımsa düzensizlik yapabiliyor ilk ay
S-evil-85 İlaca yeni başladıysanız bence normal. Senelerce Yasmin kullandım. İlk aylarda bende de çok mide bulantısı yaptı mesela ama sonra geçti. 2, en fazla 3 gün sürerdi reglim, o da azar azar. Ama hep normal olduğu söylendi. Doktora danışmadan kesmeyin. İçinize sinmezse farklı bir hekime daha görünün derim. Danışmadan bitkisel takviyeler kullanmayın bence çünkü bazıları hormonları fazla etkileyebiliyormuş ve siz şu an böyle bir riski alamazsınız.