1850 Merhaba arkadaslar .. ben ara ara kanamalardan dolayı 24. Haftadan 32ye kadar haftada iki pruloton ığne vuruldum sımdı 32. Olduk doktorum artık iğnenin etki etmeyecegını kesmemız gerektıgını soyledi daha uc gun once bır damla kan yine gelmıstı. Benım sorum şu 32 den sonra bu tarz sorun yaşayıp iğne vurulan varmı içinizde? Yada benım gıbı sıkıntısı olan. Acılma yok sancı yok hersey normal ama ara ara sebepsiz bır ıkı damla gelıp kesılıyor. Benım gıbi olup zamanında dogum yapan varmı😔
Sulemrahkuzey 1850 canım bende iğneye 6 haftalıkken başladım 18 haftalıkken bıraktırdı doktorum artık risk yok dedi kanamalarım kesilmişti ama progestana 32 haftaya kadar devam dedi bazen bende korkuyorum acaba kanamam gelir mi diye çok çektim çünkü
Zeliha66 1850 banada 36 ya kadar devam edicez 32.haftada ciger gelistirici vuracaz dedi 26+1iz simdi. 17.haftadan beri herhafta 1 kez vuruluyorum
1850 Sulemrahkuzey 32 den sonra etkı etmıyor dedi doktorum ciger gelıstırcı vuruldum artık. Kanama olmaz ınsallah dıyoruz. Kanama olursa veya artarsa dıyede korkuyorum . Kanamalı hamılelık zor oluyor gerçekten
Sulemrahkuzey 1850 Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz zamanında alırsın kucağına dua edip beklemekten başka çaremiz yok 🙏🏻
Zeliha66 1850 amin insallah canim haftanda cok iyi. Üzülme strese girme kasılmam olur bol bol su iç. Bebeginin kilosu ne kadar gelisimi nasil
1850 Zeliha66 2 kıloya yaklastık şükür ne kadar cok sabreder durursun ufaklık okadar ıyı bızım ıcın artık Çok tesekkür ederim 😚
Zeliha66 1850 masallah canım insallah vaktinde gelir tabi onu isteriz ama haftan cok cok iyiymiş insallah bende görürüm o haftaları. Yat dinlen kalkma ayaga fazla minik ne kadar durursa icerde o kâr 1gün 1gün💜