YarenUmut Gdhjddkkd lütfen belirti arayıp kendinizi strese sokmayın. Akışına bırakın. Bende 3 defa tüp bebek tedawisi görmüş biriyim. Akışına bırakın. Kafanız rahat olsun. Yaşayacağınız hersey ilaçların etkisiyle oluyor.
Gdhjddkkd Evetncok haklısınız bende belirti aramak istemiyorum asla ama durduramıyor insan kendini o kadar emek o kadar iğne vs insan beklenti içine giriyor doğal olarak
YarenUmut Gdhjddkkd o kadar çok iyi anlıyorum ki sizi. Ne düşündüğünüzu hissettiğinizi çok iyi biliyorum. Herseyin hayırlısı olsun. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Gdhjddkkd Bidamla yaaa gerçekten mi aşırı mutlu oldum suan baktım profilinde hamileymişsiniz sağlıkla alın kucağınıza 🫶🏻🥹 hep mi oldu peki benim transferden sonraki gün oldu başka olmadı o zaman yerleşmiştir dimi miniğim Allahım izniyle 🥹🥲💕 ayyyy çok duygusal Bidamla
Bidamla Gdhjddkkd allah razı olsun inşallah sağlıkla alalım kalp atışını hemüz duyamadım hafyaya inşallah duyarım beklemek çok stresli ölcem…benim bikaç gün sürmüştü pıtpıtlar şuan yok 🥹 inşallah sende hamilesindir
Berraeray1 Arkadaşım testi sabah yapıp çöpe atmış transfer günün sayarsak 5. Günü kuruma çizgisi mi yoksa bir şeyler var mıııı
Gdhjddkkd Berraeray1 üzmek istemem ama kuruma çizgisi gibi 🥲ki zaten daha çıkmaması normal keşke sabretse biraz 8. 9 gün bari yapsın 😂
Mhtpflz Gdhjddkkd evet ara ara olup geçiyordu hatta birgün baya oldu dedim düşük yapıyorum herhalde ağladım hatta çok şükür bişey olmadı
Gdhjddkkd Bidamla ayyy benim ikinci gün oldu bitti 😅🥲 inşallah bebeğim benimledir 🥰 test evde yapmak istemiyorum direkt kan vericem sanırım 21 inde