Meroocaan Merhaba kızlar, 13+3 de doktor randevum var sizce cinsiyeti öğrenebilir miyim? Siz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti? 💖💖
_gulfer Meroocaan aşkm bn 16 haftada bile neg öğrenemedim şuan 20 haftalık yine tam soylemedi net olarak kıza benziyo yüksek ihtimal diyerek 😶
Tug_34 Meroocaan tam 13+3 te bebeklerimin cinsiyetini söyledi. İkiz gebeyim ama şüpheye düştüm bişey almıyorum. 15 de devlet var haftaya ona bakıcam
LamiyaCetinkaya Meroocaan Bu işler belli olmuyor valla, burda kaç kişi 12. haftada öğrendim diyor ama ilk oğlumu 18 haftalıkken öğrendik, bunu 20+5 olduk daha dün kontrol vardı ama öğrenemedik 🥴
Tug_34 Sevdayilan ay bide benim riskli gebelik bölümü, bir uyuz bir uyuz . Söyleyeceğini çok sanmıyorum. Doktorda değiştiremiyorum o bölümde kim varsa o bakıyor
Ayse4242 21.haftaya kadar öğrenemedik sürekli kapatiyordu bacaklarını detaylı ultrasonda öğrendik Bi kızım daha olacak
Sevdayilan Meroocaan 5 buçuk aylık olduk daha ogrenemedik cinsiyetini Doktor baktığı gibi erkek sonra döndü tam öğrenemedim kemik yapısı kız cikintisi erkek 4 hafta sonra gel tam belli eder bugün gittim arkası dönük yarım saat uğraştı dönmedi malesef