OzlemC Merhaba, Çalışan biriyim, doğum raporumu aldım, rapor ücreti ne zaman yatar ? Toplu ücret ödemesi mi oluyor ? Bilen var mı ?
MasalAlparslanMom OzlemC doğumdan önceki rapor ücretiniz ortalama 2 hafta içinde yatar. Doğum sonrası olan da şuan ki raporunuz bitince,2 hafta kadar sonrasında
Bahar1644 OzlemC nasıl yani ben anlamadım bende rapor aldım 32.haftada çalışamaz raporu neyin parasını alacağım para doğumdan sonra alınmıyor mu
Merve1616 OzlemC Toplu ya da aylık maaş gibi almak istiyorsanız isyeriniz ile görüsmeniz gerekiyor Ben işyerime aylık olacak şekilde yatirmalarini belirttim.
elifsen Bahar1644 doğum öncesi raporunuzun parası doğum yaptıktan iki hafta sonra yatıyor ortalama, doğum yaptıktan sonra alacağınız raporun parası ise sekiz haftalık raporunuz bittikten sonra yine ortalama iki hafta içerisinde yatar
Bahar1644 elifsen ben nerden nasıl göreceğim ve nereye yatacak kusura bakmayın gerçekten bilmiyorum raporun parasınıda alabılevehimi
Merve1616 Bahar1644 E-devlete girip şahıs odemeleri kısmından banka hesabınızı tanimliyorsunuz. 4A iş goremezlik kismina girdiginizde orada size yapılacak ödemeler ve raporlarınız gözüküyor.