pamugumm_ Selam kızlar kurutma makinesi almayı düşünüyorum önereceğiniz memnun kaldığınız bir marka var mı bir de çamaşır makinem samsung üzerine farklı bir marka koyabilir miyim
Kuzeymiraa pamugumm_ hoover kullanıyorum ben çok memnunum. Farklı marka üst üste olurmu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Deletedmom_103 pamugumm_ o zaman garanti kapsamından çıkıyor diye biliyorum pamugumm_ üzerine farklı bir marka koyabilir miyim
pamugumm_ aysenurr- bosh hangi serisi acaba bende bosh düşünüyorum birde 8 kiloluk çamaşırım 9 kiloluk olur mu acaba üstüne
Feslo pamugumm_ çamaşır makinem bosch, kurutma makinem arçelik. bi aparat ile üstüne kurdurtmuştuk herhangi bi sorun yaşamadık. kurutmamın modeli 700 km benim için yeterli bi makine memnunum ama daha iyileri var tabii ki.
Tugbamf Ben fiyat performans urunu olarak hoower aldım su haznesi kapağında o hoşuma gitti çünkü her yerde kullanabiliyoruz memnunum . Ama tabi daha iyi markalar da var ben fiyat olarak ta değerlendirdim
tugcesakzci pamugumm_ çamaşır makineniz hangi markaya o markadan kurutma almanız lazım üzerine koyacaksanız yoksa ikisi de garanti kapsamı dışında kalır
pamugumm_ tugcesakzci çamaşır garantısi bitmiş fakat markası samsung kurutmayı bosh almak istiyorum kararsız kaldım şimdi 😒
tugba_2365 pamugumm_ arcelik kullaniyorum. Bosch çamaşır makinemin üstünde. Kurulum sırasında herhangi bir sorundan bahsetmedi servis
tugcesakzci pamugumm_ kurutmayı koyabileceğim her hangi bir yer varsa eğer başka ayrı koy yoksa da araya raf yaptır kurutmayı taşıyacak. Direkt üstüne koyduğunuzda alttaki cihazın kazanını düşürür ve çamaşır makinesi masrafı açar Bi de sana. Çamaşır kaç kiloya kurutmayı da o kadar kilo alman lazım bu arada
MerveKaya38 pamugumm_ vestel 9 kilo aldım çokta memenunum baya büyük haznesi iki makine kurutuyorum bir seferde bende çok arastırarak aldım
Tugbamf pamugumm_ canim giderde takılıyor ben antre de gömme dolabım vardı içine koymak istedim o yüzden bu sekil kullanıyorum 🤗
Feslo pamugumm_ direkt kurutma makinesi kurulumu yapılacağı zaman kendileri getirmişti. yalan olmasın ücret ödedik mi ödemedik mi hiç hatırlayamıyorum.
aysenurr- pamugumm_ seri 6 son çıkanını aldım. 5 gomlek 1 gomlek programı olanından bahsediyorum yani.
Cekilmezbirkiz pamugumm_ çamaşır makinem bosch ama kurutma makinesini 4 yıl önce Beko dan aldım. Muhteşem kesinlikle programı doğru tutturursanız eliniz ayağınız olur. 8 kg kurutma kullanıyorum hp80 mi neydi kodu çok memnunum