Minikbirannem Kızlar gonol f yumurta catlatici ve coraspirin folbiol için 20 bin TL ödedim Şu an hapları ve iğneleri kullanıyorum Perşembe kontrolüm var başka bu şekilde pahalı ilaç veriliyor mu sizin süreç nasıl ilerledi .
Yasemincee26 Minikbirannem rapor yazdrmandınız mı bizim doktor klinik hastane değil rapor için bizi başka bi hastabeye yolladı özele. Gittik dedik rapor için geldik çıkardı. Sonra eczaneden 8.000 e aldık ilaçları. Şimdi o ilaçlar sizi baya idare eder sonra söyleyin doktorunuza rapor istiyorum mümkün müdür diye
Yaprakdokumuseverr Minikbirannem transfer sonrası verilecek ilaçları da şimdiden yazdırıp alın bence benimkilerin 10 günlüğü 1650₺ tutuyodu sgk anlaşmalı özel hastanede yazdırdım 200 e geldi ilaçlar bide muayene ücreti ödedim ama yine de kârdayız
Birhayalimvr Yasemincee26 canim rapor devlet hastaneleri cikartmiyor mu nasil özelde cikarttiniz ki bende tup bebek icin rapor cikartmaya kosturuyorum sizin dediginiz sey farkli birsey mi
Yasemincee26 Birhayalimvr valla canm özelde çıkardık doktorumuz dedi gidin mehrt doktoru bulun 100 TL giriş ücreti verin yanına gidip benim gönderdiğimi rapor için geldiğimizi söyleyin o halledecek dedi öyle de oldu reçete olarak çıkardı verdi