yagmurrrra Tekrardan hoşgeldim 😀😀 1yaşında oğlum var ve 1 aylık hamileyiimmm😂😂 daha çok yeni cuma günü keseyi görmeye gidicez inşallah sorunsuz bir gebelik olur🙏🏻
Seymoshh yagmurrrra 11 aylık oğlum ve 5 bçk aylık hamile ben😃yine erkek bebek bekliyorum inş herkes sağlıkla kucağına alsın🤲🏻
yagmurrrra Teslimeesma hızlıyııızz maşallaahh hayırlı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahh☺️☺️
Polatalemdar Ebrugll ayy bişey sorucam benimde 9.5 aylık bebeğim ve 4 aylikta hamileyim ben istemeden olduda neyse şeyi sorucaktim emziriyor musunuz ben memeden kesmeye çalışıyorum ama diğer mamaları yemiyor nasıl ilerliyorsunuz bu süreçte
Deletedmom_116 Seymoshh ahah maşallah maşallah böyle anneleri görünce içim rahatliyo nedense bı delilikle bende yapabilirim😂😂
bihterziyagil_ yagmurrrra aman bacım ne güzeli çok şükür ama 😂😂😂uykusuzluk sürekli iş heryerin batması yemek çocuk hamilelik doğum kaygısı kış kaygısı eş amaaannn öldüm valla 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ferhanferiatmaca 19aylık kızım 30haftalık hamıleyım bu sefer erkek bebegım olucak 5bucuk yasında bı tane daha oğlum var büyük bı serüven enerji benı beklıyo ama hıc enerjım yok😭
Seymoshh Deletedmom_116 ohoo benimki çok delilik😂biz çocuk sever aileyiz eşimde bende kalabalık ailede büyüdük benim ilk iki çocuğumun arasıda 1 yaş 5 yıl ara ile bir kızım sonra 5 yıl ara ile oğlum işte son iki numaralar peşpeşe yine idmanlıyım o yüzden😆
Ebrugll Polatalemdar canım benim sadece 10 gün emzirdim ameliyat oldu yoğun bakımda kaldı bıraktı mamaya geçtik şuan bile zar zor mama yiyor farklı bı mama deneyin istersenz mesela 6. Aya gelince sma yiyordu o zamana kadar snra tiksindi bebelaca geçtim
Polatalemdar Ebrugll ya bende Aptamil ve Bebelac denedim istemedi biberondan nefret ediyor 😔e bebekte evolvia varmış bide onu denicem
Memuranne2 yagmurrrra 2.5 yaş kızımla 6.5 hamile çalışan anne olan ben vallahi zor ev iş hamile lik hepsini bir arada yürütmek hayırlı olsun